GK-kortet

Här finns information om GK-kortet och samtliga rabatter och erbjudanden som finns att utnyttja.

GK-kortet kostar 100 kr. Detta läsår, 14/15, är kortet burgundyfärgat. Kortet är personligt och gäller endast med namnteckning och tillsammans med legitimation.
Kortet finns att köpa på Johnells, i Tessin kafeteria och hos oss i styrelsen.

Listan uppdateras fortlöpande:

GK-kortet ger 50% rabatt vid förköp till evenemang (student- och gymnasiefester, resor) som Gymnasiekåren Nyköping arrangerar.

Johnells – 10% rabatt varje gång du handlar.

Chili Namn Nam – Lunch på vardagar för endast 65kr gäller 11.00-14.00.

Cityfrisörerna – 10% rabatt på behandling eller klippning.

Filmkedjan – 30kr rabatt vid solarium, 10% rabatt vid köp av film, 5kr rabatt vid hyrning av ny film, 10kr rabatt vid hyrning av filmpaket, 8kr rabatt vid hyrning av övriga filmer.

Alibaba - Meny för endast 60 kr – de har även öppet längre under studentfestskvällarna.

Lava – 10% på hela ordinarie sortiment.

Biostaden - gratis liten popcorn när du kollar bio.

Pizzeria Afrodite – gratis 33cl dryck till maten

Hellmanska Gården – 10% rabatt både i butiken och caféet

Vero Moda – 10% varje gång du handlar

Akademibokhandeln – 10% rabatt varje gång du handlar